001

Nå kan du laste opp musikk for sesongen 2019-2020.

Alle løpere laster opp sin musikk til NSFs Stevnebase via Min Idrett. Dette gjøres kun en gang pr. sesong med mindre det er endringer

i musikken i løpet av sesongen.

Alle løpere må ha med backup på USB-stick med mp3 eller mp4 merket med navn.

Filen må merkes med navn_klubb_klasse_segment

For eksempel: petraolsen_DKK_novice_SP

(SP- kortprogram, FS-friløp)

Veiledning for løper og arrangør, oppdatert 7.august 2019

Chrome kan lastes ned her: https://goo.gl/jYXP6Z

Nettleseren Chrome MÅ benyttes når du laster opp musikken.

Vi ber om at alle øvrige løpere som planlegger å delta i stevner/oppvisning denne sesongen  laster opp sin musikk innen 10.september.

Løpere som ikke har musikk klar til denne dato må laste den opp senest en uke før det første stevnet de skal delta i.

003

999

Rapporter er sent officials på epost. De kan ikke publisteres her pga nedlastningsproblemer.

Oppgjørsskjema officials

Utdanningsstiger officials

Huskeliste/instruks for ovedommer/kontroller

999

Disse stevnene er interklubbstevner og er åpne for påmelding direkte fra klubb. Vi publiserer Annoucement eller nettsiden til stevnet her. Ta kontakt med Lise Røsto Jensen hvis dere ønsker å få tilsendt alle skjema til den aktuelle konkurransen.

Høstferieleir HIL