001

Alle løpere laster opp sin musikk til NSFs Stevnebase via Min Idrett. Dette gjøres kun en gang pr. sesong med mindre det er endringer

i musikken i løpet av sesongen.

Alle løpere må ha med backup på USB-stick med mp3 eller mp4 merket med navn.

Filen må merkes med navn_klubb_kategori_segment

For eksempel: petraolsen_DKK_novice_SP

(SP- kortprogram, FS-friløp)

Veiledning for opplastning for løpere og nedlastning for arrangør, oppdatert 17.1.2019

Chrome kan lastes ned her: https://goo.gl/jYXP6Z

Nettleseren Chrome MÅ benyttes når du laster opp musikken.

Øvrige løpere:

Vi ber om at alle øvrige løpere som planlegger å delta i stevner/oppvisning denne sesongen  laster opp sin musikk innen 24.september.

Løpere som ikke har musikk klar til denne dato må laste den opp senest en uke før det første stevnet de skal delta i.

003

999

Disse stevnene er interklubbstevner og er åpne for påmelding direkte fra klubb. Vi publiserer Annoucement eller nettsiden til stevnet her. Ta kontakt med Lise Røsto Jensen hvis dere ønsker å få tlsendt alle skjema til den aktuelle konkurransen.

Camp Skara 2019

Camp Jar 2019