ENDELIG ny ishall i Oslo!

Lise Røsto Jensen
22.11.2018
Arbeidet med å bygge ishall på Frogner ble onsdag denne uken igangsatt. Det var stor deltagelse ved første spadetak fra både byrådsleder Raymons Johansen, byråd Kjetil Lund og byråd Rina Mariann Hansen.

-- Det er en stor dag for hele for Oslo og for skøytesporten, og det er spesielt morsomt at vi nå får en ishall på Sonja Henies hjemsted.  Sonja Henie er kanskje den norske idrettsstjernen som er best kjent internasjonalt. Det vil derfor være naturlig at ishallen som nå settes opp også vil bære hennes navn. Det er noe både NSF og initiativtakerne bak prosjektet har forventninger om», sa president Mona Adolfsen ved byggestart i onsdag.

-- Det har tatt lang tid, vi har ventet lenge, men har nå forventninger om at den vil stå klar i 2020. Hallen er svært viktig for kunstløp- og kortbanemiljøet i Oslo. Det er 20 år siden en ny ishall så dagens lys i Oslo, og NSF håper at det ikke vil gå 20 år til neste ishall-prosjekt settes i gang i Oslo. Oslo har et stort underskudd på idrettsanlegg generelt og isanlegg spesielt, sa presidenten.

Vi gleder oss!