En æra er over for norsk kunstløp

Lise Røsto Jensen
13.05.2019
Camilla Gjersem har meddelt oss at hun avslutter sin aktive karriere som kunstløper. Vi ønsker å takke Camilla for mange gode prestasjoner, og for sitt harde arbeid, selv i de perioder der skader har satt henne ut av konkurranser.


I nærmest hele sitt liv har hun vært dedikert til kunstløp. Sammen med Anne Line bidro hun til et økt sportslig nivå i Norge, og da hun ble eldre ble hun raskt et stort forbilde for mange unge løpere.

Det er ikke til å legge skjul på at det i alle år har vært konkurranse mellom tvillingsøstrene, men vi har hele tiden sett og visst at den konkurransen var nødvendig for at de begge nådde såpass langt. En æra er i dag over for norsk kunstløp.

Camilla avsluttet sin karriere med en imponerende 11.plass i Universiaden, en konkurranse der hun viste hva hun var god for og der det var tydelig at hun elsket sporten sin. Hun deltok i tre Europamesterskap og ble Norgesmester i senior fem ganger.

Som person er Camilla raus og engasjert, og hun har spredt en treningsglede til de rundt seg som gir ringvirkninger. Treningsdisiplinen hun har utvist er vi sikker på at vil gi resultater utenfor isen når hun nå setter fullt fokus på studier og videre karriere.

Kjære Camilla,- takk for prestasjoner over mange år, for den gleden og styrken du har vist oss, og for det fantastiske forbildet du har vært, og er, for fremtidige kunstløpere!