Lerøy fortsetter som generalsponsor

Lasse Sætre
03.06.2019
Norges Skøyteforbund har signert en ny samarbeidsavtale med Lerøy. Avtalen innebærer at sjømatselskapet vil være generalsponsor for Norges Skøyteforbund også i sesongen 2019/2020.

Med denne avtalen sikres den videre satsingen på både de etablerte stjernene og på våre mange talenter i hele Skøyte-Norge.

I avtalen ligger det også midler til å videreføre prosjektet «Toppfart». Der jobbes det med å få de blå superdraktene som ble brukt i OL enda raskere. Dette er et viktig arbeide for å nå nye mål, og støtten kommer således svært godt med.

– Norges Skøyteforbund har hatt et svært godt samarbeid med Lerøy siden 2012. De har vært en avgjørende faktor for at vi har nådd svært gode sportslige resultater de siste årene. Vi er veldig takknemlige for at de blir med på laget videre. Det gjør at vi kan ha god oppkjøringsplan mot en ny sesong, med et mesterskap på hjemmebane, sier sportssjef og konstituert generalsekretær i Norges Skøyteforbund, Lasse Sætre.

For første gang skal det i 2020 arrangeres både VM Sprint og VM Allround i samme mesterskap. Mesterskapet skal arrangeres i Vikingskipet på Hamar, 28. februar til 1. mars. 2020.