NM tittel til By Farstad og Engebråten

​Norsk juniormester kvinner allround 2019, Ane By Farstad, Sportsklubben Falken.

Foto: EF Sportsfoto

Foto: Nyhetssak, Henning Danielsen

13.01.2019
Hallgeir Engebråten fra Nord-Odal IL og Ane By Farstad fra Sportsklubben Falken ble norske juniormestere, allround. Mesterskapet ble arrangert av Nord-Odal IL i Vikingskipet.

Hallgeir Engebråten tok en meget suveren seier i gutteklassen. Hallgeir vant samtlige fire distanser. I tillegg satte han mesterskapsrekord på de 3 lengste distansene (3000-1500-5000 meter) samt sammenlagt. Sølvmedaljen gikk til Isak Høiby fra Kongsvinger SK og bronsen gikk til Tobias Fløiten fra Nord-Odal IL.

I jenteklassen ble Ane By Farstad norsk mester. Sølvmedaljen ble kapret av Marte Bjerkreim Furnèe fra Asker SK mens Arwen Szygenda fra Sør-Fron IL sikret seg bronsemedaljen.

Resultater NM junior Allround 2019

Streaming