Norges Skøyteforbund søker ny generalsekretær

Svenn Erik Ødegaard
30.10.2018
Generalsekretær i Norges Skøyteforbund, Halvor Lauvstad, har takket ja til å jobbe for treningssenterkjeden EVO og «SNØ», skiopplevelsessenteret som bygges på Lørenskog. Han har derfor sagt opp sin stilling som generalsekretær i Norges Skøyteforbund.

-  Jeg har hatt fire fenomenale år i Skøyteforbundet og har fått lov å bli kjent med glitrende utøvere, trenere, ledere og frivillige i hele organisasjonen. Det er svært inspirerende å se all den innsatsen og jobben som daglig legges ned i alle Skøyteforbundets klubber og ikke minst det ekstreme treningsarbeidet for de utøverne som er i eller på vei opp til internasjonalt toppnivå. Skøyter er på vei opp og fram både i forhold til antall aktive og ikke minst blant media og publikum takket være sist sesongs store prestasjoner. Jeg håper enda flere i næringslivet ser verdien av å jobbe sammen med og assosieres med så hardtarbeidende, kule og dyktige utøvere og trenere som representerer skøyteforbundet nå. Jeg vil bidra også etter min formelle avgang, primært med verdenscupen på Hamar som går i starten av februar, men håper det er bruk for meg som frivillig i mange år fremover, sier Halvor Lauvstad.

 Norges Skøyteforbunds styre har vært svært godt fornøyde med den innsatsen Halvor Lauvstad har gjort for norske skøytesport de siste fire årene som generalsekretær. Han har vist et enestående engasjement, langt utover det som kan forventes i en vanlig arbeidssituasjon. Det er derfor ikke uten et visst vemod vi må formidle at han nå har takket ja til nye utfordringer.

- Vi hadde ønsket oss at Halvor ville fortsette som generalsekretær, men har samtidig full forståelse for at han ønsker å takke ja til nye og spennende utfordringer. Vi ønsker ham lykke til i den nye jobben og er samtidig glad for at han vil være tilgjengelig for oss også i en overgangsperiode etter 1. februar. Norges Skøyteforbund er i en spennende utvikling både på toppnivå og i breddeutvikling. Det vil vi fortsatt være med en ny generalsekretær på plass, sier Norges Skøyteforbunds president, Mona Adolfsen.

Arbeidet med å finne ny generalsekretær har allerede startet og ledes av Norges Skøyteforbunds president, Mona Adolfsen.

For mer informasjon, kontakt Mona Adolfsen på telefon: 413 34 819

Stillingen vil lyses ut om kort tid.