Ny samarbeidspartner

Svenn Erik Ødegaard
01.10.2019
Norges Skøyteforbund satser på ren norsk energi og har inngått en samarbeidsavtale med Fuel of Norway.

Fuel of Norways sportsernæringsprodukter er utviklet på laboratorium i samarbeid med idrettsutøvere og ernæringsfysiologer, og er kvalitetssikret av ulike aktører i toppidretten. Sportsdrikken er fri for konserveringsmidler, fargestoffer og kunstige aromaer. Med en naturlig smak av syre fra knuste bær og frukter, har produktet også en behagelig syreverdi.

-Vi i Fuel of Norway er meget stolte og fornøyde med dette samarbeidet som jeg er overbevist om vil gi positive resultater for begge parter, sier daglig leder i Fuel of Norway, Morten Andresen. Skøyteløp ligger i den norske idrettssjela og utøverne er blant de som tyner marginene mest for å vinne hundredeler og tusendeler. Vi ser derfor på samarbeidet som nok en bekreftelse på vår jobb mot å lage ernæring for utøveren og ikke til utøveren er riktig. Vi gleder oss til å ta fatt i det videre arbeidet med verdens beste skøyteløpere mot VM, sier Andresen.

-Fuel of Norway er noe av det beste du kan få innen sportsernæring og de er veldig offensive i satsningen. Dette synes vi passer veldig godt inn i vår profil og for våre skøyteløpere. Vi jobber målrettet for å hele tiden optimalisere satsningen vår, og vi tror at Fuel of Norway vil være med på å løfte oss videre fremover, sier generalsekretær Håkon Dahl. Våre løpere har allerede fått testet produktene og er veldig fornøyd. En sunnere sportsdrikk, med god smak og som har en pH-verdi som ikke ødelegger tennene er noe løperne setter pris på. Vi gleder oss til fortsettelsen, sier Dahl. 

SE VIDEO

Sverre Lunde Pedersen (t.v) og Magnus Bakken Haugli viser stolt fram sine drikkeflasker fra
Fuel of Norway. (Foto: Kristian Vårvik)