Oslo Roller Derbyklubb er Norgesmestere

Lise Røsto Jensen
30.06.2019

Oslo Roller Derby har vært dominerende gjennom hele turneringen, og vant alle kampene med over 150 poeng.

I finalen var de råsterke, og Nidaros Roller Derby måtte se seg slått med over 200 poeng. Finalekampen endte 306-105. Bronsefinalen ble nervepirrende til siste slutt. Det var hjemmefavoritten Oil City fra Stavanger som gikk seirende ut av kampen mot Wet City (Bergen) og sikret bronsemedaljen.

«Vi er glade og ydmyke over å kunne kalle oss de første offisielle norgesmesterne i Roller Derby. Vi har jobbet hardt og målbevisst for å komme dit vi er nå. Vi er også for første gang inne blant de 100 beste i verden og 20 beste i Europa.
Vi håper at Norgesmesterskapet skal gi en boost til Roller Derbymiljøet i Norge og at dette bare en start for sporten vår», sier Karen Winther fra Oslo Roller Derbyklubb.