Sommerleir kortbane

22.08.2018
Trondheim kortbaneklubb inviterer til sommerleir helga 31. august – 2. september. Sommerleiren passer for alle, både de som har gått litt kortbane før og de som har lyst til å prøve for første gang.

Det blir egne treningsgrupper for rekrutt, tilrettelagt og sr/jr/veteran. Årets trener blir Bas Van Weerden, som er en anerkjent kortbanetrener fra Nederland. Bas har bred erfaring som løper og trener i kortbane, og er hovedtrener i Utrecht for regionens utviklingslag for unge løpere, samt assisterende trener for junior B-senior løpere i nivået under landslaget.

Foreløpig program: Program sommerleir 18
Deltakerne må selv ordne med overnatting og transport til/fra treningsøktene. Det vil bli gitt mer praktisk informasjon til deltakerne når det nærmer seg. Det kreves at deltakere har egne kortbaneskøyter og beskyttelsesutstyr.

Pris for deltakelse er kr 800,- for jr/sr/veteran (5 isøkter) og kr 300 for rekrutter og tilrettelagt (2-3 isøkter). Sosialt arrangement med grilling på lørdag kommer i tillegg kr 150 for voksne/75 for barn.

Påmelding https://kortbane.wordpress.com/2018/06/29/sommerleir-2018-pamelding/
NB! Begrenset antall plasser.