Sverre er klar for revansje

Foto: Douwe Bijlsma

Lasse Sætre
27.02.2019
For et år siden falt Sverre Lunde Pedersen fra en sikker VM-tittel i Allround. Nå er han tilbake, mer skjerpet og sterkere enn noen gang.

Han er klar for å gå for gull i Calgary til helgen, der allroundere fra hele verden skal møtes for å kjempe om VM-tittelen.

Sverre Lunde Pedersen viste seg frem på VM enkeltdistanser for snart tre uker siden. Det var ingen tvil om at han der satt en støkk i konkurrentene og vil bli svært vanskelig å slå til helgen.

I snart to uker har det norske laget vært på plass i Calgary for å forberede seg til dette mesterskapet. Nå er det få dager igjen til det braker løs og der Norge har kanskje den største favoritten.

- Det er ingen tvil om at Sverre er sugen på revansje etter det som hendte i Amsterdam i fjor. At han er klar, er det ingen tvil om. De andre skal få en tøff kamp, men vi skal ikke glemme at det er flere sterke løpere. Ikke minst er det et par nederlendere som vil være med å gi Sverre tøff motstand, sier Lasse Sætre, fungerende generalsekretær og sports-/utviklingssjef i Norges Skøyteforbund.

- Det er også godt å kunne melde at Ida Njåtun er frisk igjen og klar for et nytt mesterskap. I tillegg gleder vi oss til å se hva vår nybakte juniorverdensmester på 3000-meter, Ragne Wiklund, kan levere på den raske isen i Calgary, sier Sætre.

Samtlige på det norske laget har forberedt seg godt og er klare for å levere i nok et mesterskap. Det vil bli tette dueller, spennende løp og kamp om medaljene. Helt sikkert er det at norske løpere skal være med og sette preg på dette mesterskapet.

Norges Skøyteforbund stiller med dette laget til VM allround 2019 i Calgary, Canada 2-3 mars 2019

KVINNER:

Ida Njåtun

Ragne Wiklund

MENN:

Sverre Lunde Pedersen

Håvard Bøkko
Sindre Henriksen

Laget inviterer til pressetreff

STED:  Hotel Alma, lobbyen og TID: Fredag 1.3 kl 13:00

Hotel Alma at the University of Calgary

169 University Gate NW