TD/OD samling på Gardermoen

Kursdeltakerne med kursleder og fotograf Erik Øsmundset i forgrunnen.

16.10.2018
I helga arrangerte dommerutvalg hurtigløp seminar for norske overdommere foran sesongen som starter i Fosenhallen kommende helg. Regler ble gjennomgått og diskutert.

Seminaret fikk besøk av Øystein Haugen fra ISUs tekniske komite som fortalte om ISU-arbeidet. Han uttrykte glede for at mye av det som ble gjennomgått på kurset var hentet fra ISUs eget kurs i Roma sist helg, der Norges tre ISU-overdommere Roar Eriksen, Jens Vasaasen og Roald Farestveit samt Gunnar Lødding deltok.

33 overdommere og teknisk delegerte deltok på helgas seminar på Gardermoen. En av deltakerne var Daria Kamelkova, ISU-koordinator for verdenscup og internasjonale mesterskap.  DUH-leder og tidligere ISU-overdommer Erik Øsmundset ledet seminaret. Han fikk også tildelt den litt uhøytidelige utmerkelsen «Årets overdommer», kåret av Bergens Skøyteklubb ved Roald Farestveit.

In English: The technical comitee for speed skating had a seminar for 33 Norwegian referees this weekend. Daria Kamelkova followed the course and Øystein Haugen visited it.