Team Sprint sesongen 2019/2020

Bilde fra venstre foran: Magnus Nordfonn (Stord IL), Magnus Dahle (Stavanger Sandnes SK), Simen Kroken (Aktiv SK), Adam Axelsson (Örebro, Sverige), David Karlingsjö (Trollhättan, Sverige). Bak fra venstre Marius Bratli (Aktiv SK) og Sander Mikkelsen (Jevnaker IF)

28.06.2019
Team Sprint skal utvikle nye sprint løpere, men samtidig ta vare på de løperne som i perioder ikke er med på landslaget. Team Sprint trenes av Arne Skuterud, Christoffer Fagerli Rukke og Ivar Njøs.

Team Sprint har hatt samling på Olympiatoppen i Oslo for å trene og teste. Gruppen har med to svenske skøyteløpere, som vil lære og høste erfaring fra skøytesporten i Norge. Trenerne har et samarbeid med sportssjef Lasse Sætre og sprinttrener Jeremy Wotherspoon. Team Sprint følger treningsprogrammet til Sprint Landslaget. Gjennom et samarbeid med landslagsledelsen, så vil Team Sprint sikre en rekrutering og en erfaringsoverføring. Kompetansen som er bygget opp over flere år, skal videreføres til kommende til generasjoner.

Team Sprint trener daglig barmarkstrening og skal forberede seg til is i Heerenveen i juli. Deretter skal gruppen videre til Hamar.